Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Krimer Malešević Vera
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Fenolni potencijal uljanih pogača
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2016
Преузми: link
Листа записа
Peričin Draginja, Krimer Vera, Trivić Svetlana, Radulović Ljiljana, The distribution of phenolic acids in pumpkin’s hull-less seed, skin, oil cake meal, dehulled kernel and hull, Food Chemistry (ISSN: 0308-8146), Vol 113, 2009, pp. 450-456.
Krimer-Malešević Vera, Vaštag Žužana, Popović Ljiljana, Popović Senka, Peričin–Starčević Ivana, Characterisation of black cumin, pomegranate and flaxseed meals as sources of phenolic acids, International Journal of Food Science and Technology (ISSN: 0950-5423), Vol 49, No 1, 2014, pp. 210-216.