Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Filipović Vladimir
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Uticaj procesa osmotske dehidratacije na prenos mase i kvalitet mesa svinja
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2013
Преузми: link
Листа записа
Filipović Vladimir, Ćurčić Biljana, Nićetin Milica, Plavšić Dragana, Koprivica Gordana, Mišljenović Nevena, Mass transfer and microbiological profile of pork meat dehydrated in two different osmotic solutions, Hemijska industrija (ISSN: 0367-598X), Vol 66, No 5, 2012, pp. 743-748.
Filipović Vladimir, Lević Ljubinko, Ćurčić Biljana, Nićetin Milica, Pezo Lato, Mišljenović Nevena, Optimisation of mass transfer kinetics during osmotic dehydration of pork meat cubes in complex osmotic solution, Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ (ISSN: 1451-9372), Vol 20, No 3, 2014, pp. 305-314.
Mišljenović Nevena, Koprivica Gordana, Pezo Lato, Lević Ljubinko, Ćurčić Biljana, Filipović Vladimir, Nićetin Milica, Optimization of the osmotic dehydration of carrot cubes in sugar beet molasses, Thermal Science (ISSN: 0354-9836), Vol 16, No 1, 2012, pp. 43-52.
Pezo Lato, Ćurčić Biljana, Filipović Vladimir, Nićetin Milica, Koprivica Gordana, Mišljenović Nevena, Lević Ljubinko, Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydration, Hemijska industrija (ISSN: 0367-598X), Vol 67, No 3, 2013, pp. 465-475.