Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Dapčević Hadnađev Tamara
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Uticaj dodatka emulgujućih skrobova na tehnološke karakteristike testa i kvalitet hleba
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2013
Преузми: link
Листа записа
Dapčević Hadnađev Tamara, Dokić Ljubica, Hadnađev Miroslav, Pojić Milica, Torbica Aleksandra, Rheological and Breadmaking Properties of Wheat Flours Supplemented with Octenyl Succinic Anhydride-Modified Waxy Maize Starches, Food and Bioprocess Technology (ISSN: 1935-5130), Vol 7, 2014, pp. 235-247.
Dapčević Hadnađev Tamara, Dokić Ljubica, Pojić Milica, Hadnađev Miroslav, Torbica Aleksandra, Rakita Slađana, Rheological properties of dough and quality of bread supplemented with emulsifying polysaccharides, Hemijska industrija (ISSN: 0367-598X), Vol 68, 2014, pp. 99-106.