Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Miljić Uroš
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Proizvodnja i ocena kvaliteta voćnog vina od sorti domaće šljive (Prunus domestica L.)
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2015
Преузми: link
Листа записа
Miljić Uroš, Puškaš Vladimir, Influence of fermentation conditions on production of plum (Prunus domestica L.) wine: A response surface methodology approach, Hemijska industrija (ISSN: 0367-598X), Vol 68, No 2, 2014, pp. 199-206.
Miljić Uroš, Puškaš Vladimir, Vučurović Vesna, Razmovski Radojka, Acceptability of wine obtained with increased content of grape seed and stem as functional food, Journal of the Institute of Brewing (ISSN: 0046-9750), Vol 120, No 2, 2014, pp. 149-154.