Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Hrnjez Dajana
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2015
Преузми: link
Листа записа
Hrnjez Dajana, Vukić Vladimir, Milanović Spasenija, Iličić Mirela, Kanurić Katarina, Torbica Aleksandra, Tomić Jelena, Nutritive aspects of fermented dairy products obtained by kombucha application/Protein profile in fermented dairy products, Agro Food Industry Hi-tech (ISSN: 1722-6996), Vol 25, No 2, 2014, pp. 70-73.
Hrnjez Dajana, Vaštag Žužana, Milanović Spasenija, Vukić Vladimir, Iličić Mirela, Popović Ljiljana, Kanurić Katarina, The biological activity of fermented dairy products obtained by kombucha and conventional starter cultures during storage, Journal of Functional Foods (ISSN: 1756-4646), Vol 10, 2014, pp. 336-345.