Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Дучић Мирослав
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Opšti higijenski parametri i odabrani bakterijski patogeni u proizvodnji fermentisanih suvih kobasica u Srbiji uz ispitivanje efekata termičkih tretmana
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2016
Преузми: link
Листа записа
Dučić Miroslav, Blagojević Bojan, Markov Siniša, Velićanski Aleksandra, Bunčić Sava, General patterns of background microbiota and selected bacterial pathogens during production of fermented sausages in Serbia, Food Control (ISSN: 0956-7135), Vol 43, 2014, pp. 231-237.
Dučić Miroslav, Klisara Nevena, Markov Siniša, Blagojević Bojan, Vidaković Ana, Bunčić Sava, The fate and pasteurization-based inactivation of Escherichia coli O157, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in dry, fermented sausages, Food Control (ISSN: 0956-7135), Vol 59, 2016, pp. 400-406.