Приказ селектованог записа
Теза или дисертација
Аутор: Odžaković Božana
Оригинални језик наслова: Српски
Оригинални наслов: Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafe
Врста тезе/дисертације: Докторска дисертација
Институција: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Година: 2016
Преузми: link
Листа записа
Odžaković Božana, Džinić Natalija, Grujić Slavica, Kravić Snežana, Jokanović Marija, Sensory and physico-chemical evaluation of commercial coffees consumed in Banja Luka (Bosnia and Herzegovina) – Part 1., Agro Food Industry Hi-tech (ISSN: 1722-6996), Vol 26, No 4, 2015, pp. 52-55.
Odžaković Božana, Džinić Natalija, Grujić Slavica, Kravić Snežana, Jokanović Marija, Sensory and physico-chemical evaluation of commercial coffees consumed in Banja Luka (Bosnia and Herzegovina) – Part 2., Agro Food Industry Hi-tech (ISSN: 1722-6996), Vol 26, No 5, 2015, pp. 60-63.